Næste kuld bliver et Magnificent-kuld

Vi har ingen hvalpe i øjeblikket men forventer et kuld omkring 1. oktober 2020

4 kommentarer til “Næste kuld bliver et Magnificent-kuld”

 1. Hej, vi kunne godt tænke os, at købe en Chihuahua.
  Vi har haft Chihuahua i mange år, men han er nu død…
  Kan vi få besked eller kontakte os når der er nogen til salg?
  Eller når de er født.

  MVH

 2. Hej Kennel Dee Day,

  Vi er et kærestepar på hhv. 29 og 31, der med lys og lygte søger en chihuahua.

  Undertegnet har gennem de sidste 14 år haft en chihuahua, som vi desværre har måtte stede til hvile grundet alderdom. Da vi til stadighed har en masse kærlighed, tid og overskud at give af – og meget mere til – faldt vi ved søgning på Google Jer. Undertegnet kontakter Jer hermed for at høre, hvornår I forventer at få et kuld igen 🙂

  Vi afventer spændt nærmere herom.

  Mvh
  Line Fürst

  1. Hej – Jeg har desværre kun fået en tævehvalp i mit sidste kuld og hun er nu 6 uger. Da hun er min 4. generation og ud af en fin afstamning skal hun indgå i mit kommende avlsarbejde. Det betyder hun er ret dyr – 25.000kr – HVIS hun skal sælges. Du vil nok kunne finde en billigere hvalp. Jeg får hvalpe igen om 1/2 år. Mvh Trille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *