Ny hjemmeside

Velkommen til vores nye hjemmeside. Der mangler stadig en del stof på siden, så send endelig en mail hvis der er noget du er i tvivl om.

3 kommentarer til “Ny hjemmeside”

 1. Hej Trille!
  Jeg er en seriøs hundeejer, som elsker og bruger meget tid på mine dyr.
  Jeg har planer om, at få mig en hanhund i 2022. Jeg vil helst have en korthåret. Det vigtigste for mig er, at han er sund og rask i krop og sind og at han ikke er den mindste i kuldet. Jeg har kendskab til racen og har ikke været heldig, da det endte med aflivning, inden han fyldte 4 år pga dårlige bagben. Det er dog mange år siden. Jeg faldt for racen. Han var en skøn lille fyr og nu vil jeg unde mig selv en ny lille fyr Han skal gå sammen med vores meget sociale whippet Maddie som lige nu er 9 måneder og lige skal være lidt ældre, inden vi får nr. 2.
  Jeg bor i dejlige Fr. Sund nær skov og fjord med mand, søn på 15, datter på 19, Maddie og 3 Silkehøns.
  Du bruger ikke ventelister. Men du kunne måske gemme mit navn/tlf nr og kontakte mig, når/hvis du har hvalpe i vente, som kunne passe ind i vores familie.
  Vh Susan

  1. Hej Susan
   Mange tak for din besked. Du kan holde øje med min hjemmeside hvor der bliver annonceret hvalpe. Jeg venter et kuld omkring 1. Maj 2021 og dvs. at næste kuld kommer omkring maj 2022.
   Mange hilsner Trille

 2. hej vi er fra aalborg og ønsker så meget at få en erstatning af vores lille tæve chokofan som sov ind her i november 2021.
  Vi ‘ønsker en tævehvalp chokofan efter din chris brown, som ligner vores savnede lulu på en prik.
  kan du imødekomme at skrive os op og kontakte os når og ifald.
  venligst
  henriksen telf 28105486 ahenriksen36@gmail.som

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *